Lindesbergs Elmontage AB

Örebro län

Information

Lindesbergs Elmontage AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Lindesbergs Elmontage AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindesbergs Elmontage AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lindesbergs Elmontage AB har haft sedan 1999-01-01. Lindesbergs Elmontage AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lindesbergs Elmontage AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Löparg. 4, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-15280.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lindesbergs Elmontage AB Privat, ej börsnoterat.

Lindesbergs Elmontage AB har idag 556576-9386 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lindesbergs Elmontage AB

Bolagets verksamhet är elinstallationer av låg- och högspänningsanläggningar inom industri och fastigheter, service av vitvaror och elektriska hushållartiklar, datorer samt elstyrda maskiner inom industri, ombyggnad och service av automatiserade maskiner inom industri och därmed förenlig verksamhet.

I Lindesbergs Elmontage AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sven Rune Axel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Siv Ingeborg som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .