Bert och Kennert Förvaltning AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Bert och Kennert Förvaltning AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Bert och Kennert Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Bert och Kennert Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Bert och Kennert Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-18. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Bert och Kennert Förvaltning AB ska trivas.

Bert och Kennert Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med aktier, äga och förvalta värde- papper, handel- och konsulterande verksamhet inom byggaluminium och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bert och Kennert Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bert och Kennert Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Bert och Kennert Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-626860.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bert och Kennert Förvaltning AB är Sjöberg, Berth Gösta Ingvar som är född 1950 och har titeln VD, Sjöberg, Berth Gösta Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Ernst Erik Kennert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundkvist, Anette Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Gun Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Boqvist, Nils Göran som är född 1948 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bert och Kennert Förvaltning AB har 556571-7013 som sitt organisationsnummer.