Fanthyttans Åkeri AB

Örebro län

Information

Fanthyttans Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Fanthyttans Åkeri AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fanthyttans Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-08-08.

Fanthyttans Åkeri AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1999-07-30. Men sedan 2001-08-08 så har Fanthyttans Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fanthyttan 260, 711 96, Storå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fanthyttans Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-51063.

Lindesberg arbetar för att bolag som Fanthyttans Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fanthyttans Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Föremål för bolagets verksamhet skall omfatta åkerirörelse, gräv- och schaktentreprenader, äga och förvalta fastigheter samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fanthyttans Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fanthyttans Åkeri AB och det är följande personer, Karlsson, Jan Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant, Åberg Persson, Ann-Britt Elisabeth som är född 1961 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fanthyttans Åkeri AB är 556571-6494.