BG Bandmek AB

Örebro län

Information

BG Bandmek AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I BG Bandmek AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grund, Gull-Britt Irene Eleonora som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Grund, Bengt Ture som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BG Bandmek AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BG Bandmek AB på telefon 0581-40500.

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och reparation av stålband, mekanisk verkstad med huvudinriktning på tung industri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är BG Bandmek AB av bolagstypen Aktiebolag.

BG Bandmek AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BG Bandmek AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-29 och BG Bandmek AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BG Bandmek AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

BG Bandmek AB har 556570-4979 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.