Followit Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Followit Lindesberg Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Followit Lindesberg Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Followit Lindesberg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Followit Lindesberg Aktiebolag har haft sedan 2008-01-11. Followit Lindesberg Aktiebolag har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Followit Lindesberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bandyg. 2, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-17195.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Followit Lindesberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Followit Lindesberg Aktiebolag har idag 556569-4287 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Followit Lindesberg Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utveckla, tillverka och försälja dels pejlutrustning för lokalisering av människor, djur och föremål, dels utveckla spår- och sökkoncept, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Followit Lindesberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vellner, Jan Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Vellner, Jan Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Aerts, Dennis Johannes Gertruda som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .