Britec Processöverskott och Service Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Britec Processöverskott och Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Britec Processöverskott och Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Britec Processöverskott och Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556560-4278.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0581-70001 alternativt besöka eller skicka post till Britec Processöverskott och Service Aktiebolag på följande adress Sällinge 451, 718 91, Frövi.

Britec Processöverskott och Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Britec Processöverskott och Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Brintler Öberg, Barbro Eugenia som är född 1945 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla nya och begagnade maskiner och mekanisk utrustning, service till processindustrin samt därmed förenlig verksamhet.