Svensk Viltförvaltning Aktiebolag

Örebro län

Information

556559-6482 är organisationsnummer för företaget Svensk Viltförvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Viltförvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Svensk Viltförvaltning Aktiebolag finns i.

Svensk Viltförvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-09-28 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Viltförvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Svensk Viltförvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Viltförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svensk Viltförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-660370 eller genom brev på följande adress:
Sommarrov. 10, 711 98, Ramsberg

Bolaget skall bedriva utveckling och användning av metoder för inventering av viltstammar, insamling av data och utveckling av förvaltningsmodeller samt information i tal och skrift om vilt- biologi.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Viltförvaltning Aktiebolag och det är Wallin, Kjell Ebbe som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cederlund, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederlund, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wallin, Anita Yvonne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ekholm, Sven Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Grenter, Bo Henry som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,