Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-06-22. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag ska trivas.

I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bilar, biltillbehör, båtar, husvagnar samt bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-14560.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag är Persson, Kenth Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Aulin, Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Bilcenter i Lindesberg Aktiebolag har 556557-2822 som sitt organisationsnummer.