Tommy Allström Byggproduktion AB

Örebro län

Information

Tommy Allström Byggproduktion AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Tommy Allström Byggproduktion AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tommy Allström Byggproduktion AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tommy Allström Byggproduktion AB har haft sedan 1998-01-01. Tommy Allström Byggproduktion AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tommy Allström Byggproduktion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Elzwiks v. 1, 711 78, Guldsmedshyttan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-41991.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tommy Allström Byggproduktion AB Privat, ej börsnoterat.

Tommy Allström Byggproduktion AB har idag 556554-8426 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tommy Allström Byggproduktion AB

Bolaget skall omfatta byggnadsverksamhet, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, handel med och uppfödning av travhästar och därmed förenlig verksamhet.

I Tommy Allström Byggproduktion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Allström, Åke Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Berit Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .