Maxwells AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Maxwells AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Maxwells AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Maxwells AB är momsregistrerat sedan2006-11-30 och har organisationsnummer 556553-1018.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3685675 alternativt besöka eller skicka post till Maxwells AB på följande adress Kungsg. 38, 711 30, Lindesberg.

Maxwells AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Maxwells AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lilljegren, Sirkka-Liisa Charlotta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska äga och utveckla andra bolag, bedriva handel med värdepapper och även verka i klädbranschen som grossist, tillverkare, försäljning av kläder samt detaljhandel. Bolaget kan idka affärsverksamhet både i Sverige och utomlands.