Meritor HVS AB

Örebro län

Information

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att tillverka, montera och försälja komponenter och system för tunga fordon samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Meritor HVS AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Meritor HVS AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1998-06-24 så skapades Meritor HVS AB och företaget är har F-skattsedel Meritor HVS AB har haft det sedan 1999-01-01.

Meritor HVS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556550-0237 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Meritor HVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Meritor HVS AB så går det att nå dem via telefon på 0581-84100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -McElwain, Steven Edward -Mortali, Alessandro Firman tecknas av -Ewerlöf, Anna Karin Birgitta i förening med en av -McElwain, Steven Edward -Mortali, Alessandro

Följande personer är på något sätt aktiva inom Meritor HVS AB är Mortali, Alessandro som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Degner, Stephan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ewerlöf, Anna Karin Birgitta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Ulf Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, McElwain, Steven Edward som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorStensjö, Lars Kristian som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .