Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag

Örebro län

Information

Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bertil Erik Lennart som är född 1949 och har titeln VD, Larsson, Bertil Erik Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Almgren, Knut Tom Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Hans Erik Emanuel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Revisor, Bergström, Jonas Henrik som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kartong samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Kartonggruppen i Sverige Aktiebolag har 556548-1156 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Örebro län.