Fanthyttans Fastigheter AB

Örebro län

Information

Fanthyttans Fastigheter AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Fanthyttans Fastigheter AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fanthyttans Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fanthyttans Fastigheter AB har haft sedan 2000-05-15. Fanthyttans Fastigheter AB har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fanthyttans Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fanthyttan 2485, 711 96, Storå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fanthyttans Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Fanthyttans Fastigheter AB har idag 556546-5712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Fanthyttans Fastigheter AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Fanthyttans Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Jan Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlzon, Bernt Ingvar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ekholm, Sven Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Grenter, Bo Henry som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .