MEJK Butiken AB

Örebro län

Information

MEJK Butiken AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där MEJK Butiken AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. MEJK Butiken AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MEJK Butiken AB har haft sedan 1997-01-01. MEJK Butiken AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MEJK Butiken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bandyg. 2, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-10046.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MEJK Butiken AB Privat, ej börsnoterat.

MEJK Butiken AB har idag 556544-3404 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Nils Johan -Krantz, Bo Magnus är den som för stunden ansvarar för MEJK Butiken AB

Bolaget skall bedriva detaljhandel med kläder, verktyg, hushållsartiklar, leksaker, möbler, hygienartiklar, fiskeartik- lar, dataprodukter och elektronikartiklar såsom TV-apparater, kameror, stereoapparater, videokameror och videoapparater och därmed förenlig verksamhet. Butiken kommer att drivas som en lågprisbutik.

I MEJK Butiken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krantz, Bo Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Nils Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Solveig Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Frändå, Irén Monika som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .