Lindesbergs Vapenaffär & El AB

Örebro län

Information

Lindesbergs Vapenaffär & El AB är ett företag som finns i Lindesberg. I Lindesbergs Vapenaffär & El AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Trostek, Haymo Wolfrat som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Trostek, Monica Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lindesbergs Vapenaffär & El AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lindesbergs Vapenaffär & El AB på telefon 0581-12049.

Bolaget skall bedriva försäljning av jakt- och tävlingsvapen, elektriska installationer inom bygg- och anläggningsbranchen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lindesbergs Vapenaffär & El AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lindesbergs Vapenaffär & El AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lindesbergs Vapenaffär & El AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Lindesbergs Vapenaffär & El AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lindesbergs Vapenaffär & El AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lindesbergs Vapenaffär & El AB har 556540-4372 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.