Wedevåg Holding AB

Örebro län

Information

556536-4659 är organisationsnummer för företaget Wedevåg Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wedevåg Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Wedevåg Holding AB finns i.

Wedevåg Holding AB har varit registrerat sedan 1996-11-22 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wedevåg Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Wedevåg Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wedevåg Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wedevåg Holding AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Smultronv. 7, 711 33, Lindesberg

Bolaget skall utföra tjänster inom företagsledning, marknadsföring, rådgivning, styrelsearbete, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wedevåg Holding AB och det är Åtterås, Karl Sture Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Degefors, Carl Magnus Lars som är född 1979 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,