Företagsguiden i Sverige AB

Örebro län

Information

Bolaget skall ge ut Internet Guider, tillhandahålla konsult- tjänster avseende marknadsföring och IT, sälja och marknadsföra ett brett utbud av snabbrörliga konsumtionsvaror samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Företagsguiden i Sverige AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Företagsguiden i Sverige AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1996-06-05 så skapades Företagsguiden i Sverige AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556531-0686 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är Företagsguiden i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Företagsguiden i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 0581-15190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Företagsguiden i Sverige AB är Svensson, Sven Anders som är född 1945 och har titeln VD, Svensson, Sven Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunn-Britt Kerstin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .