GZ Fastigheter i Lindesberg AB

Örebro län

Information

GZ Fastigheter i Lindesberg AB är ett av många företag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som GZ Fastigheter i Lindesberg AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GZ Fastigheter i Lindesberg AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1996-03-05. Men sedan 2005-08-01 så har GZ Fastigheter i Lindesberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skogsbrynet 22, 711 34, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GZ Fastigheter i Lindesberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-15030.

Lindesberg arbetar för att företag som GZ Fastigheter i Lindesberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GZ Fastigheter i Lindesberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GZ Fastigheter i Lindesberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GZ Fastigheter i Lindesberg AB och det är följande personer, Zetterberg, Curt Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Anna Magdalena som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GZ Fastigheter i Lindesberg AB är 556529-9624.