J Anderbert Bygg AB

Örebro län

Information

556529-6430 är organisationsnummer för verksamheten J Anderbert Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J Anderbert Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som J Anderbert Bygg AB finns i.

J Anderbert Bygg AB har varit registrerat sedan 1996-02-19 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för J Anderbert Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-15.

J Anderbert Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J Anderbert Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med J Anderbert Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-15095 eller genom brev på följande adress:
Löparg. 5, 711 34, Lindesberg

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J Anderbert Bygg AB och det är Anderbert, Erik Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bouvin, Jennie Maria Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,