Rya Redovisning AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Rya Redovisning AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rya Redovisning AB är ett av dem. Statusen för Rya Redovisning AB är att Bolaget är aktivt.

Rya Redovisning AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-09-11. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rya Redovisning AB ska trivas.

Rya Redovisning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom bolagsbildning, företagsrekonstruktioner, företagsförmedling, redovisningsbyrå, factoringverksamhet, äga och förvalta helägda dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rya Redovisning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Rya Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Rya Redovisning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-16565.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rya Redovisning AB är Dahlström, Anders Torbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander Dahlström, Lisbet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Rya Redovisning AB har 556525-4173 som sitt organisationsnummer.