Bergslagens El & Kylservice AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Bergslagens El & Kylservice AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Bergslagens El & Kylservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Bergslagens El & Kylservice AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556520-2065.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0581-17770 alternativt besöka eller skicka post till Bergslagens El & Kylservice AB på följande adress Löparg. 4, 711 34, Lindesberg.

Bergslagens El & Kylservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Bergslagens El & Kylservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Lillemor Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och värdepapper, fastighetsförvaltning, handel med vitvaror, elartiklar, armaturer och presentartiklar samt utföra elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.