B-O Blombergs El Aktiebolag

Örebro län

Information

B-O Blombergs El Aktiebolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I B-O Blombergs El Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ask, Bengt Carl-Gotthard som är född 1943 och har titeln Likvidator, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med B-O Blombergs El Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå B-O Blombergs El Aktiebolag på telefon 019-208900.

Bolaget skall bedriva verksamhet med elinstallationer, reparation samt försäljning av elartiklar, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är B-O Blombergs El Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

B-O Blombergs El Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

B-O Blombergs El Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och B-O Blombergs El Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-06-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B-O Blombergs El Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

B-O Blombergs El Aktiebolag har 556517-9933 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.