Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag

Örebro län

Information

Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Barbro Christin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grimfoot, Mats Bengt som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Väringer, Karin Emilia som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Barbro Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag på telefon 0581-52076.

Bolaget skall bedriva frilufts- och campinganläggning i egen regi, kiosk- och restaurangverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-16 och Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grimfoot, Mats Bengt -Svensson, Barbro Christin

Kalmarslunds Friluftsgård Aktiebolag har 556514-7666 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.