SWEDHANDY Aktiebolag

Örebro län

Information

SWEDHANDY Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I SWEDHANDY Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henningsson, Bengt Ivar som är född 1935 och har titeln VD, Henningsson, Bengt Ivar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Bengt Ulf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Eva Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ingrid Birgitta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Sven Tomas som är född 1958 och har titeln RevisorTorev Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SWEDHANDY Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SWEDHANDY Aktiebolag på telefon 0581-16190.

Bolaget skall tillverka och försälja hjälpmedel inom vårdsektorn. Tillverka samt försälja verktyg till hushåll samt industri. Tillverka samt försälja artiklar till trädgårdsbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SWEDHANDY Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SWEDHANDY Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SWEDHANDY Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och SWEDHANDY Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SWEDHANDY Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Henningsson, Bengt Ivar

SWEDHANDY Aktiebolag har 556513-5497 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.