Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB

Örebro län

Information

Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB är ett företag som finns i Lindesberg. I Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norell, Kent Billy som är född 1949 och har titeln VD, Norell, Kent Billy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Jesper Billy som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Maud Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB på telefon 0581-647072.

Bolaget skall bedriva hälsobutik, import och export med livsmedel samt konsultationer inom livsmedelsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Hälsa och Mat Svenska Försäljning AB har 556507-0835 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.