ByggForm Vedevåg Aktiebolag

Örebro län

Information

556499-2773 är organisationsnummer för bolaget ByggForm Vedevåg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ByggForm Vedevåg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som ByggForm Vedevåg Aktiebolag finns i.

ByggForm Vedevåg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-15 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ByggForm Vedevåg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

ByggForm Vedevåg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ByggForm Vedevåg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ByggForm Vedevåg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-26200 eller genom brev på följande adress:
Kyrkv. 2, 711 72, Vedevåg

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ByggForm Vedevåg Aktiebolag och det är Berglund, Per Runo som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Per Markus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Hans Evert som är född 1941 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,