Södergren & Einarsson Aktiebolag

Örebro län

Information

Södergren & Einarsson Aktiebolag är ett företag som finns i Lindesberg. I Södergren & Einarsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Einarsson, Bernt Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Södergren, Leif Anders Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Mari Linnea som är född 1966 och har titeln Suppleant, Södergren, Karin Helena Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Södergren & Einarsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Södergren & Einarsson Aktiebolag på telefon 0581-42110.

Bolaget skall bedriva gods- och persontransporter, entreprenadarbeten inom byggnad och anläggning, uppfödning av och tävlingsverksamhet med travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Södergren & Einarsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Södergren & Einarsson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Södergren & Einarsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Södergren & Einarsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Södergren & Einarsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Södergren & Einarsson Aktiebolag har 556496-2966 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.