Nielsen i Torpa Aktiebolag

Örebro län

Information

Nielsen i Torpa Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Nielsen i Torpa Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nielsen, Alf Johnny Aslak som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Ralf Carlo Aslak som är född 1963 och har titeln Suppleant, Grenter, Bo Henry som är född 1947 och har titeln Revisor, Ekholm, Sven Arne som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nielsen i Torpa Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nielsen i Torpa Aktiebolag på telefon 019-134983.

Bolaget skall bedriva drift, förvaltning och försäljning av äventyrslandsminigolfanläggningar. Försäljning av tillbehör för fritidsaktiviteter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nielsen i Torpa Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nielsen i Torpa Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nielsen i Torpa Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Nielsen i Torpa Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nielsen i Torpa Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nielsen i Torpa Aktiebolag har 556496-2057 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.