Hasta Holding Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva dels konstruktion, utveckling, tillverkning och försäljning av produkter och affärsidéer inom området för mekaniska komponenter för såväl industriellt bruk som hushållsbruk, dels köpa, sälja och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hasta Holding Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Hasta Holding Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1994-09-16 så skapades Hasta Holding Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Hasta Holding Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556494-0186 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Hasta Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Hasta Holding Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-34500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hammar, Ingeborg Rebecka

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hasta Holding Aktiebolag är Hammar, Ingeborg Rebecka som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Schörling, Stefan Herman Georg som är född 1954 och har titeln VD, Schörling, Stefan Herman Georg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Schörling, Melker Yngve Georg som är född 1947 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.