Aktiebolaget Juthemmanet

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva teknisk och ekonomisk konsultation, köp, försäljning och förvaltning av aktier, jord och skogsbruk, handel med hälsoprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Juthemmanet vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Aktiebolaget Juthemmanet ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1994-08-18 så skapades Aktiebolaget Juthemmanet och företaget är har ej F-skattsedel.

Aktiebolaget Juthemmanet är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556491-8398 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Aktiebolaget Juthemmanet Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Juthemmanet så går det att nå dem via telefon på 0580-30919 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Persson, Eva Elisabet -Persson, Karl-Erik Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Juthemmanet är Persson, Karl-Erik Anders som är född 1947 och har titeln VD, Persson, Karl-Erik Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .