Optik i Nora AB

Örebro län

Information

Optik i Nora AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Optik i Nora AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Optik i Nora AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Optik i Nora AB har haft sedan 1994-01-01. Optik i Nora AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Optik i Nora AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rådmansg. 13, 713 31, Nora men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0587-13840.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Optik i Nora AB Privat, ej börsnoterat.

Optik i Nora AB har idag 556489-8020 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Optik i Nora AB

Bolaget skall bedriva personutredning, - utbildning, -utveckling kursverksamhet och optikerrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Optik i Nora AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosander, Lars Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosander, Anna-Karin Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .