Kumpel Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Kumpel Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Kumpel Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kumpel Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kumpel Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-17. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Kumpel Aktiebolag ska trivas.

Kumpel Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad och då främst avseende metallegoarbeten (såsom borrning, svarvning, svetsning) och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kumpel Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Kumpel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Kumpel Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0584-444180.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kumpel Aktiebolag är Kumlin, Sven Olov som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Kumlin, Per-Olov Stefan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Uman, Lars Benny som är född 1962 och har titeln Revisor, Svensson, Kerstin Cecilia som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kumpel Aktiebolag har 556489-1371 som sitt organisationsnummer.