Smedjebackens Trä o List Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget ska bedriva detaljistförsäljning av trä- och byggvaror, pellets samt träförädling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smedjebackens Trä o List Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Smedjebackens Trä o List Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1994-05-19 så skapades Smedjebackens Trä o List Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Smedjebackens Trä o List Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Smedjebackens Trä o List Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556487-3056 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är Smedjebackens Trä o List Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Smedjebackens Trä o List Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0240-75170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smedjebackens Trä o List Aktiebolag är Dahlström, Anders Torbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kerstin Anna Margaretha som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .