Känte Larsson Aktiebolag

Örebro län

Information

Känte Larsson Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Känte Larsson Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Känte Larsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Känte Larsson Aktiebolag har haft sedan 2004-03-25. Känte Larsson Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Känte Larsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gusselhyttan 69, 711 95, Gusselby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2159652.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Känte Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Känte Larsson Aktiebolag har idag 556484-8587 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Känte Larsson Aktiebolag

Föremål för bolagets verksamhet är jordbruksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Känte Larsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Hard Gottmar Känte som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Maj-Britt Veronika Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, .