Selanders Grussortering Aktiebolag

Örebro län

Information

Selanders Grussortering Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Selanders Grussortering Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Selanders Grussortering Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Selanders Grussortering Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1993-11-30. Men sedan 1993-01-01 så har Selanders Grussortering Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norrmalmsv. 17, 711 72, Vedevåg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Selanders Grussortering Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-26245.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Selanders Grussortering Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Selanders Grussortering Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva lastning och sortering av sand, grus och sten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Selanders Grussortering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Selanders Grussortering Aktiebolag och det är följande personer, Selander, Lars Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Selander, Ingrid Camilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Selanders Grussortering Aktiebolag är 556477-8297.