Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB

Örebro län

Information

Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wijkström, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wijkström, Marie Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Börje som är född 1950 och har titeln Revisor, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB på telefon 0581-16420.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Erik Wijkströms Fastighetsförmedling AB har 556477-3777 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.