Ulli & Son Aktiebolag

Örebro län

Information

Ulli & Son Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Ulli & Son Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Miessner, Sven Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Miessner, Walter Ulrich som är född 1945 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulli & Son Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ulli & Son Aktiebolag på telefon 019-321366.

Bolaget skall bedriva kioskrörelse- spelbutik, handel med värdepapper, import och export av varor och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ulli & Son Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ulli & Son Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ulli & Son Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Ulli & Son Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulli & Son Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ulli & Son Aktiebolag har 556473-1007 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.