FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, konsultverksamhet samt marknadsföring av datoriserade styr- och administrationssystem, däribland sådana system för fotolabratorier såväl som kompletta marknadsföringssystem för skolfotografering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1993-08-25 så skapades FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB har haft det sedan 2002-01-07.

FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556472-0331 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 070-6731840 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom FLEXI, Flexible Industrial Solutions Sweden AB är Henningsson, Bo Assar Emanuel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Lilly Kristina som är född 1926 och har titeln Suppleant, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .