Rolles Frihandel Aktiebolag

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Rolles Frihandel Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Rolles Frihandel Aktiebolag i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1993-09-29 så har Rolles Frihandel Aktiebolag varit registrerat. Idag är Rolles Frihandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Rolles Frihandel Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Järntorgsg. 12, 703 61, Örebro. Vi ni istället prata med Rolles Frihandel Aktiebolag så kan ni göra det på 019-166580.

Bolaget skall bedriva detaljhandel samt handel med varupartier inom hygien-, present-, leksaks-, hemtextil-, möbel- och kontorsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jansson, Roland Wilhelm Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Emelie Mari som är född 1963 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen. .

Rolles Frihandel Aktiebolag har 556471-7287 som sitt organisationsnummer.