Yxe Gård Aktiebolag

Örebro län

Information

Yxe Gård Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Yxe Gård Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Yxe Gård Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Yxe Gård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Yxe Gård Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Yxe Gård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Yxe 8, 711 91, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-21015.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Yxe Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Yxe Gård Aktiebolag har idag 556471-7212 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Hans-Eric -Andersson, Ingrid Birgitta -Andersson, Karl-Erik -Andersson, Lars-Eric är den som för stunden ansvarar för Yxe Gård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Yxe Gård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans-Eric som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl-Erik som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Eric som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Birgitta som är född 1929 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, Nygårdens Revision AB som är född och har titeln Revisor.