Verkstads Aktiebolag Mikro

Örebro län

Information

556468-1855 är organisationsnummer för bolaget Verkstads Aktiebolag Mikro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Verkstads Aktiebolag Mikro är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Verkstads Aktiebolag Mikro finns i.

Verkstads Aktiebolag Mikro har varit registrerat sedan 1993-05-27 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Verkstads Aktiebolag Mikro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Verkstads Aktiebolag Mikro är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Verkstads Aktiebolag Mikro är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Verkstads Aktiebolag Mikro så kan ni göra det på telefon genom 0581-620131 eller genom brev på följande adress:
Hagalundsv. 14, 710 41, Fellingsbro

Bolaget skall bedriva tillverkning av maskiner och maskindelar för verkstadsindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Verkstads Aktiebolag Mikro och det är Johansson, Anders Erik Sixten som är född 1973 och har titeln Extern VD, Johansson, Bo Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ebba Christina Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,