Aqua System Sweden AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av vattenreningsanläggningar, filter, idka konsultverksamhet inom vattenteknik samt utföra vattenanalyser, utföra underhåll och service på vattenreningsanläggningar, förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aqua System Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Aqua System Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1993-05-05 så skapades Aqua System Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel Aqua System Sweden AB har haft det sedan 1995-01-01.

Aqua System Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556466-7656 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är Aqua System Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Aqua System Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0581-645650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aqua System Sweden AB är Nilsson, Boo Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Hans Gunnar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jansson, Lena Birgitta Margret som är född 1954 och har titeln Revisor, Lena Janssons reVision AB som är född och har titeln Revisor, .