Gagnefsbollen AB

Örebro län

Information

Gagnefsbollen AB är ett företag som finns i Lindesberg. I Gagnefsbollen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Karl Greger Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Rune Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspgren, Petra Eva Jasmine som är född 1974 och har titeln Suppleant, Norberg, Pirkko Marjatta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gagnefsbollen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gagnefsbollen AB på telefon 0581-70115.

Bolaget skall bedriva import, tillverkning och försäljning av konfektyrer samt försäljning av tält och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gagnefsbollen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gagnefsbollen AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gagnefsbollen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Gagnefsbollen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gagnefsbollen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Karl Greger Lennart -Norberg, Rune Tomas

Gagnefsbollen AB har 556464-8466 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.