Nordin Bensinstation i Guldsmedshyttan AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Nordin Bensinstation i Guldsmedshyttan AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Nordin Bensinstation i Guldsmedshyttan AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Nordin Bensinstation i Guldsmedshyttan AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556458-5627.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0581-40366 alternativt besöka eller skicka post till Nordin Bensinstation i Guldsmedshyttan AB på följande adress ÅVÄGEN 7, 711 76, Storå.

Nordin Bensinstation i Guldsmedshyttan AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Nordin Bensinstation i Guldsmedshyttan AB så sitter följande personer i styrelsen: Nordin, Karl Mats som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Nordin, Karl Sune som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva bensinstation med kioskrörelse, jämte därmed förenlig verksamhet.