W I Industri Service AB

Örebro län

Information

W I Industri Service AB är ett bolag som finns i Lindesberg. I W I Industri Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vedman, Lena Birgitta Kristina som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Vedman, Jussi Olavi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedman Bragner, Sirpa Hannele som är född 1961 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med W I Industri Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå W I Industri Service AB på telefon 0581-621530.

Bolaget skall bedriva service och montagearbeten inom pappersbruk-, verkstads- och mekaniska industrier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är W I Industri Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

W I Industri Service AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

W I Industri Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och W I Industri Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för W I Industri Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vedman Bragner, Sirpa Hannele -Vedman, Jussi Olavi -Vedman, Lena Birgitta Kristina

W I Industri Service AB har 556457-0595 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.