Bromea Invest AB

Örebro län

Information

Bromea Invest AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Bromea Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Sven Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Lena Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bromea Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bromea Invest AB på telefon 0581-14600.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper. Bedriva detalj- och partihandel med dam-, herr- och barnkonfektion, skor, present- artiklar, hem- och hushållsföremål, leksaker, godis, pappers- varor, hygienartiklar, textilvaror, kontorsutencilier, förpackningsmaterial, verktyg och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bromea Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bromea Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bromea Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bromea Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bromea Invest AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bromea Invest AB har 556454-7049 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.