Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1992-09-25 så har Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fanthyttan 343, 711 96, Storå. Vi ni istället prata med Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på 0581-51082.

Bolaget skall bedriva juridisk och ekonomisk rådgivning, kon- sumentupplysning, skuldsanering. Förvärvande av fordringar, försäljning av fordringar. Ekonomiska utredningar. Finansering av fordringar till gäldenärer som kommit på obestånd samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Lars Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pagh, Vita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Finanspedagogerna i Sverige Aktiebolag har 556454-2024 som sitt organisationsnummer.