Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva gatukök, kiosk, catering, restaurang-, och kursverksamhet samt uthyrning och utrustning. Även äventyrsupplevelser innefattande förarutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1992-09-08 så skapades Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556453-3148 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0581-13673 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlberg, Alice Hillevi Birgitta -Johansson, Arnold Johnny -Lindkvist, Lars Johnny Edvin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arnold Johanssons Diner i Lindesberg Aktiebolag är Dahlberg, Alice Hillevi Birgitta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Lars Johnny Edvin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Arnold Johnny som är född 1950 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .