Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag

Örebro län

Information

Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Scott, Hans Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Scott, Niklas Erik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag på telefon 0581-623880.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nya Rune Skoog Byggnads Aktiebolag har 556447-0796 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.