Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse med huvudsaklig inriktning på flistransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1992-05-07 så skapades Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB och företaget är har F-skattsedel Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB har haft det sedan 1994-01-01.

Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556446-8451 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB så går det att nå dem via telefon på 0581-660418 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren

Följande personer är på något sätt aktiva inom Erlandssons Flistransporter i Ramsberg AB är Erlandsson, Anders Göte som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Erlandsson, Leif Stig Göte som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Birgit Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.